Åbningstider i uge 29 + 30 - Åbent fra 9-15 eller efter aftale
Silkeborg Autokommission / Kommissionssalg

Kommissionssalg er en fordel for alle

Hvad er kommission?

Ved os er der ingen salær ved køb af bil.

En kommissions aftale er en handels aftale imellem to partner. Kommissær ”Sælger” og kommittenten ”ejer af varen”. Kommittenten har en vare han ønsker at få afsat, men han ønsker ikke det arbejde der følger med når man skal sælge varen og heller ikke de omkostninger der vil komme. Det er der kommisæren kommer ind for han ønsker kun at sælge varen. Kommissions aftalen er en købs aftale, med en forsinkelse indbygget vedrørende betaling, så kommisæren betaler først for varen, når han har solgt den.

I en kommissions aftale er der også indbygget en fortrydelse aftale, hvis kommissæren ikke for solgt varen, inden for et aftalt tidsrum, ophører kommissionsaftalen og kommittenten får varen tilbage.

En kommissions aftale har man også inden for bolighandel, der hedder det en formidlingsaftale som en husejer indgår med sælger ”ejendomsmægler” og en ejendomsmægler har så inden for et tidspunkt retten til, at sælge boligejerens bolig og løfter ejendomsmægleren ikke opgaven, ophæves aftalen igen, som regel uden omkostninger for boligejer. Det hedder ”solgt eller gratis”.

Vi har en stor kundekreds og kan derfor også være behjælpelige med at få solgt en eventuel byttebil hurtigt.